fbpx
93 867 93 35 - 671 369 041 escola@waldorfvallgorguina.com

Per fi ja va arribar una de les festes que més estava esperant: LA FESTA DE LA LLUM.

Encara recordo quan era una nena de sis anys que caminava pel bosc en la fosca nit amb la llum del seu fanalet i cantant cançons amb els seus amics i companys. Quina experiència més enriquidora. I és que la festa de la Llum, és tot un procés de preparació i recerca d’aquella llum interior que ens ajuda a passar aquells dies d’hivern foscs i freds.

Tornar a vinenciar aquesta experiència amb la meva família m’ha sigut molt emotiu; sobretot en veure la cara del meu fill com quedava meravellat amb aquell elegant cavall i el cavaller Martí, i com diu ell, i la seva espasa de foc. Tornar a reviure el caliu de la gent que es crea quan la llum de la flama ens acompanyava en la foscor. Sentir l’escalfor del foc i poder menjar un tros de pa elaborat especialment per aquella festa… tot això a fet que sigui un moment molt especial per a mi.

Dono les gracies per fer que la meva família hagi pogut viure aquesta experiència amb tant sentiment i emoció. Espero que tothom hagi retrobat la seva llum necessària per passar aquests dies de fred i foscor.

Mar Salvadó
Mare d’un Nanet del Bosc