fbpx
93 867 93 35 - 671 369 041 escola@waldorfvallgorguina.com

Fa uns dies vam tenir la visita de l’alcalde; els darrers dies de l’hivern ens visitava la regidora de cultura; començada la primavera l’escola rebia a l’inspector d’ensenyament; diferents visites institucionals que descobreixen una escola ben diferent de les altres que coneixen. A les portes obertes els convidats van ser més de 120 persones, entre les quals ens van visitar diferents mestres de la pública encuriosits per la nostra pedagogia, saber fer i privilegiat entorn. També, i pocs dies abans de tancar la revista, l’escola continua rebent famílies interessades per una possible matriculació, totes elles encaminant un possible futur en aquesta raconada de natura entre el Turó d’en Vives i el Santuari del Corredor.

Totes destaquen la bellesa de la nostra escola, l’harmonia, el privilegiat entorn on ens trobem… i totes fullegen, en algun moment o altre, la nostra LARAILAQUÍ en paper! El mateix alcalde va dir: “- Caram, quina revista! A l’Ajuntament no ens la podem permetre!”

Larailaquí 05 Escola Waldorf VallgorguinaA la nostra escola la fem possible! Larailaquí és el fruit de quan la comunitat SUMA plegada i des de cada racó de cada comissió, des de cada òrgan de gestió, des de cada classe… tothom qui sent la crida, ofereix la seva aportació. I de tot aquest fruit aplegat per aquest consell editorial, brodat d
e la mà de la nostra fantàstica dissenyadora i gràcies a la col·laboració econòmica de tots els anunciants apareix un nou exemplar de la revista que de nou veu la llum i és part de la nostra història viscuda.

Aquesta vegada no hem estat prou anunciants per oferir la versió en paper i ser regal imprès per a tota la comunitat de l’escola. Confiem que ho serà la següent, cap al juny. Creiem fermament en la nostra revista, i en la importància de la seva impressió. Com anècdota, el darrer cap de setmana de març, les famílies de la 3a classe passaven un cap de setmana en un alberg del Ripollès. Entre els fruits secs, jocs i llibres per passar la tarda, algú va portar els dos darrers números de la revista… com aquell qui porta un Cavall Fort (salvant les diferències!). La imatge d’alguns nens mirant i remirant la Larailaquí i conversar davant de cada pàgina escrita i il·lustrada ens dóna la satisfacció de sentir que hem fet que la revista sigui vostra!

El Consell Editorial
larailaqui @ escolawaldorfvallgorguina.cat