Vallgorguina és coneguda per molts motius arreu de Catalunya, i a l’escola n’estem contents també de poder contribuir, en la nostra mesura, a posar Vallgorguina al mapa de moltes persones que s’acosten al nostre poble a conèixer l’escola.

Aquest mes de març moltes famílies vindran per primer cop a conèixer l’escola en les nostres portes obertes. Després de 8 anys instal·lats al poble sabem que algunes d’elles triaran aquest màgic indret a redós del Montnegre i el Corredor per establir-se i formar part dels habitants del poble, com ja tantes famílies “de la Waldorf”, viuen i formen part del teixit social de Vallgorguina.

Enguany que celebrem 100 anys de la nostra pedagogia, us obrim de bat a bat la nostra escola, per a que la conegueu, per a que ens coneguem i reconeixem.

Veniu i descobriu la nostra pedagogia, una pedagogia de la vida, la meravellosa oportunitat d’acompanyar a nens i nenes a trobar la seva pròpia tasca, la seva autèntica missió en aquest món… i a oferir-los eines per a portar-ho a terme.

Som 100% escola, som 100% Waldorf, som 100% Vallgorguina