Política de privadesa

A la nostra escola es prenem de la manera més professional que sabem la protecció de les teves dades de caràcter personal. Per això volem protegir la privacitat de qualsevol dada que ens facilitis per així complir amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal. L’objectiu d’aquesta política és informar-te sobre els diferents tractaments realitzats per aquesta organització que afectin a les teves dades personals de conformitat amb el que s’estableix en la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic.

Qui som

Associació Espai per als Infants

Direcció postal: Masia de Can Puigdemir
Urbanització Can Puigdemir
08471 – Vallgorguina (Barcelona)
CIF: G-63956601
Telf. 93.867.93.35  –  671.36.90.41
escola@waldorfvallgorguina.com

Inscrita en el Departament de Justícia amb el tipus: Associació, amb el núm. d’inscripció: 26775-J/1

La nostra adreça web és: http://waldorfvallgorguina.com i http://escolawaldorfvallgorguina.cat

Dades de contacte del delegat en protecció de dades:
No es disposa de Delegat.

Quines dades personals recollim i per què

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris a la web, recollim les dades que es mostren al formulari de contacte, així com també l’adreça IP del visitant i la cadena de l’agent de l’usuari del navegador per ajudar a la detecció de missatges brossa.

Una cadena anonimitzada creada a partir del correu electrònic (també nomenat un hash) pot proporcionar-se al servei Gravatar per veure si l’esteu usant. La política de privadesa del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Una vegada aprovat el comentari, la imatge del vostre perfil és visible al públic al context del comentari.

Mèdia

Si pugeu imatges al lloc web, heu d’evitar pujar imatges que incloguin dades de geolocalització (EXIF GPS) incrustades. Els visitants del lloc web poden descarregar i extreure qualsevol informació de les imatges de la web.

Formularis de contacte

Enviament de les qüestions i/o dades que ens demaneu, ja sigui mitjançant formularis al web, telefònicament o mitjançant impresos de paper directament a la nostra secretaria. També tractarem les teves dades per a l’enviament d’informació de les activitats que realitzem, en cas que així ho explicitis: portes obertes, cursos, tallers, conferències, informació sobre qualsevol activitat i esdeveniment que realize l’escola o l’associació.

Galetes

Si deixeu un comentari en la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per la vostra comoditat per a què no hagueu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galeres d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dos setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Si editeu o publiqueu un article, una galeta addicional es desarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira després d’1 dia.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estiguera visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitoritzar la interacció amb el contingut incrustat, incloent la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Analítiques

Actualment no fem servir cap paquet d’anàlisi de les dades del web.

Amb qui compartim les vostres dades

L’Associació Espai per als Infants no comparteix cap dada personal amb ningú.

Quant de temps retenim les dades

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació amb l’entitat i no se sol·liciti la seva supressió per l’interessat, seran conservats conforme als terminis legals establerts en matèria fiscal i comptable, prenent com a referència l’última comunicació.

Si deixeu un comentari en els nostres webs, el comentari i les seves dades meta es retenen indefinidament. Això és per poder reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en la cua de moderació.

Per als usuaris que es registren en la web, també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

Decisions

Decisions automatitzades, perfils i lògica aplicada:
L’empresa NO prendrà decisions automatitzades, perfils o lògica aplicada a les seves dades.

Legitimació

Legitimació per execució d’un contracte:
A causa que el tractament és necessari per a l’execució d’un contracte mercantil, en el qual vostè és part , es fa constar que el tipus de contracte que es tracta, és el citat contracte mercantil o la relació precontractual.

Com la comunicació de dades personals és un requisit legal o contractual i un requisit necessari per subscriure el citat contracte, s’informa a l’interessat que està obligat a facilitar les dades personals, i així mateix que les conseqüències de no fer-ho poden suposar la no prestació del servei sol·licitat.

Destinataris

Durant el període de durada del tractament, Associació Espai per als Infants, no realitzarà cap cessió, excepte obligació legal, ni tampoc transferència alguna.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

L’interessat pot exercir els següents drets:

 • Dret a sol·licitar l’accés a les seves dades personals.
 • Dret a sol·licitar la seva rectificació o supressió.
 • Dret a sol·licitar la limitació del seu tractament.
 • Dret a oposar-se al tractament.
 • Dret a la portabilitat de les dades.
 • Dret a retirar el consentiment prestat.

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en l’Entitat estem tractant dades personals que els concerneixin, o no. Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a les finalitats que van ser recollits.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions. En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. En aquest cas, l’entitat, deixarà de tractar les dades, salvo per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Si ha atorgat el seu consentiment per a alguna finalitat concreta, té dret a retirar el consentiment atorgat a qualsevol moment, sense que això afecti a la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

Per a això podrà emprar els formularis habilitats per l’empresa, o bé dirigir un escrit a Associació Espai per als Infants.
Dir. Postal: Ca Pujades s/n Crta.Arenys a Sant Celoni km11 -Ciutat: Vallgorguina.- CP:08471, també pot enviar un email a: escola@waldorfvallgorguina.com

En cas que senti vulnerats els seus drets pel que concerneix la protecció de les seves dades personals, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent a través del seu lloc web: www.agpd.es.

En compliment del previngut en l’article 21 de la Llei 34/2002 de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, si vostè no desitja rebre més informació sobre els nostres serveis, pot donar-se de baixa en la següent adreça de correu electrònic de l’entitat escola@waldorfvallgorguina.com, indicant en l’assumpte “No enviar correus”.

On enviem les vostres dades

En el cas dels comentaris dels visitants en el nostre web, aquests han de ser comprovats mitjançant un servei de detecció de brossa automatitzat.

Procedència de les dades

Les dades personals que tractem en Associació Espai per als Infants, procedeixen directament de vostè:

 • Les categories de dades que es tracten són:
 • Dades d’identificació
 • Codis o claus d’identificació
 • Adreces postals o electròniques
 • Informació comercial
 • Dades econòmiques

No es tracten dades especialment protegides.

Ús del portal

L’usuari assumeix la responsabilitat de l’ús del portal.

Política de Protecció de Dades

Conforme a la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal i al REGLAMENT (UE) 2016/679 DEL PARLAMENT EUROPEU I DEL CONSELL de 27 d’abril de 2016, li informem que les dades que es recullen en el present passaran a formar part d’un fitxer anomenat CLIENTS I/O PROVEÏDORS titularitat de la Associació Espai per als Infants. amb CIF: CIF:G-63956601-. Les dades es recullen amb l’objecte de gestionar la relació amb els clients. Aquests es conservaran mentre no se sol·liciti la supressió per l’interessat.

Com bloquejar o eliminar les galetes instal·lades

Vostè pot permetre, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades en el seu equip mitjançant la configuració de les opcions del seu navegador. Pot trobar informació sobre com fer-ho, en relació amb els navegadors més comuns en els links que s’inclouen a continuació:

Explorer: https://support.microsoft.com/es-es/kb/278835

Chrome: http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=es&answer=95647

Firefox: http://support.mozilla.org/es/kb/borrar%20cookies

Safari: http://support.apple.com/kb/ph5042

Li informem, no obstant això, de la possibilitat que la desactivació d’alguna cookie impedeixi o dificulti la navegació o la prestació dels serveis oferts a la pàgina web.

Modificacions

La pàgina web www.waldorfvallgorguina.com titularitat de Associació Espai per als Infants pot modificar aquesta política de cookies en funció de les exigències legals. O amb la finalitat d’adaptar aquesta política a les instruccions dictades per l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Per aquesta raó, aconsellem als usuaris que la visitin periòdicament. Quan es produeixin canvis significatius en aquesta política de cookies, es comunicaran als usuaris, bé mitjançant la web o a través de correu electrònic als usuaris registrats.